Angående mitt hår!

Hej mina vänner och fina följare! Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni mår bra! Jag vill faktiskt berätta lite nu i detta inlägg för jag set att ni varit så nyfikna och undrar mycket samt att ni har ställt så himla mycket frågor och haft mycket funderingar kring mitt hår nu den senaste tiden! Jag vet att det var en rätt så drastisk förändring som skedde rätt så fort, och jag förstår givetvis och självklart att ni blev nyfikna! Ja, jag har gjort en stor förändring och både färgat håret, och nej, det är inte mitt riktiga hår fullt ut, utan jag har gjort förlängning!

Jag kände helt enkelt att jag ville ha en förnyelse och förändring efter att jag gått under en så lång tid nu och varit missnöjd med hur jag såg ut och hur otroligt dåligt hår och hårkvalité jag hade. Jag gick till Goldie Lux och gjorde hårförlängning hos dem på deras fina och mysiga salong ute på Kungsbacka! Jag frågade om tips och råd och förklarade hur jag ville ha det gällande mitt hår, och de kom med förslag och tips men sa att de nog var tvungna att klippa av mitt hår en rätt så kraftig bit, eftersom att mitt hår var så himla fruktansvärt slitet. Jag blev lite besvärad av detta fram tills de då kom med förslaget hårförlängning. Sagt och gjort! Så ni som undrar och undrat om mitt hår, så är det alltså både färgat och lagt i förlängning av Goldie Lux i Kungsbacka! Så nej, det är ingen peruk! Det är mitt hår och en hårförlängning ansluten till det! Hoppas jag kunde svara på några av era frågor och funderingar nu! Kom med fler om ni har några! Hörs!