Jag vände mig till en svetsare

God dagens allt gott folk och välkomna in. Det är alltid roligt när jag kollar statistiken och ser att det är så många som har upptäckt min spännande blogg. Jag har flest läsare i Luleå och det är ju för att jag själv bor här och skriver många inlägg som är till särskilt nytta för alla som bor här, men det har även blivit allt fler som följer mig som är från alla delar av landet, ni är varmt välkomna allihopa. I dag ska jag skriva om när jag vände mig till en svetsare

Det var så himla tråkigt, jag hade precis svetsat ihop några delar av en metallkonstruktion som hade försvagats. Jag svetsade själv och det tog mig ungefär 4 timmar. Men så kom de sista bitarna och jag insåg att det inte gick längre. Jag behövde hjälp av en svetsare med att svetsa ihop några delar av en denna metallkonstruktion. Jag hittade en duktig svetsare som kunde hjälpa mig. Han svetsade ihop alla delar på några minuter och det såg bra ut. Jag var så tacksam för hans hjälp. En gång i tiden så gick jag en kurs i svetsning, det var via ett studieförbund. Man fick förstås inte lära sig allt som en professionell svetsare kan, men det var en kurs som var mer till husbehov om man säger så. Men när jag skulle svetsa ihop delarna så var det inte alls så lätt som jag trodde, så jag är så tacksam till att jag hittade en professionell svetsare som kunde hjälpa mig.

Så moralen av historien är att man inte ska ge upp, man ska alltid fortsätta strida trots motgångar och man ska aldrig tveka att be om hjälp när man behöver det. Jag hoppas ni har får en fin dag och att ni tar hand om er!