Min renovering

Äntligen är min lägenhet i Uppsala renoverad och jag är bara så nöjd med resultatet. Jag hade i flera år velat göra något åt lägenheten men aldrig haft tid eller ork. Jag vet att det finns många andra som har det precis likadant och jag tänkte därför dela med mig av några bilder och tips. Jag har använt mig av en firma som gjorde ett fantastiskt jobb. Jag hade lite speciella önskemål och de fick allt att bli precis som jag ville.

Jag vet att det kan vara svårt att ta steget till en renovering, men jag kan bara säga att det är det absolut värt. Jag har aldrig tidigare känt mig så hemma i min lägenhet. Och jag är så tacksam för att jag tog mig tid och orkade göra detta för det är verkligen min drömlägenhet nu. Jag hoppas att ni kommer att inspireras av min renovering och kanske ta steget till er egen.

Känner du dig inspirerad? Hitta en firma som kan hjälpa dig med din renovering och jag har läsare i hela landet och får därför be er som inte bor i Uppsala att ni kikar på nätet för att hitta ett företag som kan hjälpa till. Men om du liksom jag bor i Uppsala med omnejd så kan du alltid vända dig till samma företag som jag vände mig till och det finns en länk här i inlägget som tar er vidare till deras egen sida på nätet.

Så, nu över till några förhoppningsvis inspirerande bilder men jag delar upp det lite, så bilderna kommer i nästa inlägg som kommer om en stund. Jag har delat upp inlägget i två olika delar eftersom det blev lite för mycket bilder annars.

Jag vet att det kan vara svårt att ta steget till en renovering, men släpp taget och gör det bara!!!