Nymålat hemma

Vi har äntligen målat om hemma, eller rättare sagt så var det inte vi som gjorde det utan vi vände oss till en målare här i Partille som vi bara hört gott om genom andra som vänt sig till dem och därför ville vi vända oss dit vi också. Man kan säga att det blev precis som vi hade tänkt oss, enkel men ändå stilfullt och det bästa av allt är att de där pastellfärgerna som var populära för 20 år sedan nu är borta. Här är vitt och grått och det känns mer neutralt och vi trivs bättre med dessa färgen. Mycket nöjda med resultatet och kommer absolut att använda deras tjänster igen!

Nu är det inte bara vardagsrummet som fått sig en makeover utan även sovrummet och hallen. Vi har alltid haft en ganska minimalistisk stil hemma men det som skämde allt var alla dessa färger i grönt, rött och blått. Modet växlar med tiden men det var tidigare ägare till villan som målat det så och som tur är så kan man med lite färg göra förändringar utan att det kostar allt för mycket.

Kanske ska jag lägga upp bilder på det färdiga resultatet i ett inlägg senare i veckan, vi får se! 🙂

Så kan jag väl säga att visst kan man måla själv, det är inte jättesvårt men det gäller ju att ha tid till det. Vi valde att vända oss till en professionell målare istället för det kostar inte så mycket mer och så vet man ju att resultatet blir bra och att man blir nöjd. Jag har nog aldrig varit så nöjd med ett företag som detta förut, det var mycket bra service och därför vill jag föra ordet om dem vidare till er, mina fina läsare. Ha det gott och tusen tack för att ni läste!