Totalrenovering av villan

Hej igen, snart är det påsk och jag är äggstra glad för det! Hur mår du, jag mår bra tack. Jag har totalrenoverat min villa och den är nu mycket finare. Det tog några veckor men det var värt det. Jag blev inspirerad av några av inlägg på totalrenovering av hus. Det har nämligen inte varit så där jättekul att bo i ett gammalt ruckel, men när jag köpte huset föll jag för charmen men förstod att det skulle bli mycket jobb. 

Jag är ju en sådan där person som är spontan av mig och när jag köpte huset hade jag ingen riktig plan för hur jag skulle gå vidare med renoveringen, men kom efter ett tag på då när jag läst inlägg om totalrenovering, att det var den här hjälpen som jag behövde. Jag kan inte mycket om att snickra och bygga och det hade förstås varit bra när man är husägare, men som tur är så finns det ju hjälp att få av byggfirmor, och jag fann en som erbjuder just totalrenovering i Solna där jag bor, och inte nog med det, de kan även erbjuda denna hjälp i Täby inom totalrenovering. Jag kan bara säga att jag blev supernöjd med resultatet och vill såklart dela med mig till er om detta för jag vet ju att jag inte är ensam om att vara född med tummen mitt i hand. Men även om man är händig av sig så är det ju ett stort projekt att fixa i ordning en hel villa och det kan ta lång tid om man gör det själv så det kan vara en mycket bra idé att man anlitar någon som är professionell inom området, och det är någonting som just denna byggfirma är. Det var vad jag skulle dela med mig om för nu!