Vi fick hjälp med golvläggning

Vi har renoverat lägenheten och lagt in nya golv och vi valde ekparkett. Att lägga golv är ett hantverk och jag vet att det finns vissa golv som inte är svåra att lägga själv, som klickgolv, men när det kommer till mer exklusiva golv, som ekparkett så tycker åtminstone jag att man ska vända sig till dem som är professionella när det kommer till golvläggning och det är de på det här företaget så jag länkar vidare till dem. Det är hur som helst ett företag för alla som behöver hjälp med golvläggning i Huddinge men firman som sådan är mycket mer än en renodlad golvfirma, faktum är att det är ett byggföretag som kan hjälpa till med mycket. Så du kan också vända dig till detta byggföretag för att till exempel få hjälp med köksrenovering eller annat, mer kan du läsa inne på deras hemsida.

Vi är verkligen mycket nöjda med denna ekparkett, det kostar en del men man har å andra sidan ett golv som kommer att vara i årtionden framöver och man kan bara slipa det vid behov. Kan verkligen rekommendera ett sådant golv, men det är klart att har du hundar eller små barn så kanske du ska välja ett annat golv som du inte behöver vara så rädd om. 

Det är alltid lika roligt att få rekommendera bra företag och det brukar jag göra här i min blogg. Kan mina inlägg vara till hjälp kan ingen vara gladare än jag. Så om ni väljer att vända er till dem så återkom gärna och berätta vad ni tyckte, och ta gärna några bilder också av det färdiga resultatet och dela med er till oss andra. Med dessa ord ska jag ta och avrunda det här inlägget men det dröjer inte länge innan jag är tillbaka med nya inlägg, hejdå!