Vill du ha ett attefallshus?

Vill du ha ett attefallshus? Attefallshus är en bra lösning för den som vill ha ett mindre boende, gästhus eller för att utnyttja tomten på bästa sätt. Det är ett fristående hus med en grundyta av max 50 kvm och en totalhöjd av 4,5 meter. De byggs vanligen i trä och är ofta försedda med terrass eller altan. Det som är så bra är att det inte behövs bygglov utan det är bara att sätta igång och bygga. Det gjorde jag och nu har jag två hus vilket är bra när vänner och bekanta kommer på besök här i Kungsbacka. Jag har släkt och vänner i hela landet och det är många som är sugna på att komma och hälsa på, för det vill gärna besöka Göteborg och Kungsbacka och Göteborg är närapå samma stad!

På tal om Göteborg så finns det mycket att hitta på där, till exempel kan du besöka Liseberg eller Trädgårdsföreningen, åka ut till Saltholmen eller ta en dagstur med färjan till Danmark. Du kan också besöka de många museerna eller gå på bio. Det finns alltid något att hitta på i Göteborg och det är en stad som aldrig tar slut.

 Jag har bott i Kungsbacka sedan 5 år – och det är en mycket trevlig stad. Här finns allt man behöver, det är inte för stort men inte för litet heller. Staden ligger vackert till vid havet och det finns många bra stränder att besöka. Om du vill ha mer action så är det bara att ta bussen in till Göteborg, det tar ungefär en halvtimme.

Kungsbacka är en stad med mycket historia och traditioner. Det finns många gamla byggnader och platser att besöka här. Jag gillar verkligen den här staden och skulle inte vilja bo någon annanstans! Hoppas det gav dig något att läsa detta inlägg!