Har vänt negativitet till positivitet!

Hej alla! Jag skulle vilja prata med er och dela med mig lite idag av en faktiskt väldigt intressant sak som jag gjort nyligen! Jag har länge fått höra att jag verkat lite känslokall och att jag stressar alldeles för mycket och lägger alldeles för lite tid åt mig själv för att bland annat tänka igenom saker och helt enkelt ha egen tid! Jag blev faktiskt då alltså tipsad om Rosenmetoden av en nära kollega till mig, då hon sa att hon gått igenom detta och tyckte verkligen att jag också skulle göra det! I alla fall så kollade jag upp detta för jag blev ju såklart nyfiken, även om jag kände att det verkade lite konstigt av henne att tipsa mig om det. Eftersom att hon sa att hon själv gjort det så höll det därför kvar mitt intresse och jag blev helt enkelt nyfiken!

Jag tog kontakt med och besökte det här företaget och gick igenom Rosenmetoden, som då alltså är en behandling som bidrar till att man kommer i en klarare och starkare kontakt till sig själv samt släpper på stresstankar och negativa känslor! Jag rekommenderar verkligen alla er som läser detta nu att prova det här! Jag förstår nu allt som låg bakom det som jag fick höra innan, och nu får jag istället höra massa positiva kommentarer, som att jag nu utstrålar glädje och positivitet! Rekommenderar detta, det var verkligen så givande för mig!