Hjälp med totalentreprenad

Hejsan, det kommer att handla om totalentreprenad idag, och så kommer jag lite längre ner att länka till ett företag i Eksjö som erbjuder detta. Men, vad är totalentreprenad? Det är i korthet när ett företag tar totalansvaret för en byggnadsprojekt, alltså från början till slut. Detta innebär att entreprenören har det ekonomiska och tekniska ansvaret för hela projektet. En sådan samordnare ska såklart leverera högsta kvalitet på det som ska byggas, men man ska även se till att projektet genomförs inom budget och tidplan. Detta är totalentreprenad, och det är i detta som det här företaget excellerar.

Alltid när jag vänder mig till företag så vill jag ta reda på så mycket som möjligt, en sak som jag alltid kollar är deras kundservice. Jag känner att när kundtjänsten är snabb och trevlig så kommer resten också vara det. Jag hade kollat runt lite på deras hemsida, men först när jag kontaktade dem via mejlfunktionen så kändes det som att de verkligen brydde sig. De tog sig tid att svara på alla mina frågor, och gav mig riktiga bra tips. Jag känner mig trygg med företaget, och tacksam över kundtjänsten och all bra service med projektet. För jag har nämligen byggt en villa och det är ett stort projekt och det är att rekommendera till er som ska bygga att ni anlitar något företag som erbjuder totalentreprenad. Gör ni det inte så ligger det på ert ansvar att ta alla kontakter med alltifrån snickare till elektriker och rörmokare. Det är mycket samordning och det är mycket bekvämare att man anlitar någon som tar ett helhetsansvar. Hoppas att det gav er något att läsa om detta Jag tackar för mig!

Kom gärna med frågor eller kommentarer nedan. Jag läser allt, ingen fråga är dum att ställa!

Med vänliga hälsningar Anette Andersson i Eksjö